A HAAN egy olyan új generációs kéztisztító, ami hatékonyan szembeszáll a körülöttünk lévő vírusokkal és baktériumokkal a benne található 65%-os alcoholtartalomnak köszönhetően. A magas alkoholtartalom szárítja a kezet, ezért mi Aloe Vera levet adtunk hozzá, hogy a bőröd hidratált maradjon a napi többszöri használat után is. A dizájnnak és a formulának hála a HAAN alkoholos hidratáló kéztisztító tökéletes társ a mindennapi kalandokban. Élvezz minden pillanatot félelem nélkül 5 különböző illattal.

Termék tartalma:

A termék megnevezésnek megfelelően egy, három, vagy öt darab, egyenként 30 ml - es alkoholos újratölthető hidratáló kéztisztító, és/vagy választott terméktől függően 100 ml - es alkoholos hidratáló kéztisztító utántöltő.

Újratöltés:

A HAAN utántöltő kupakját lecsavarjuk, a kiöntőnyílás tetejének legvégét kellő bizonsággal levágjuk, hogy a folyadékot ki tudjuk nyerni belőle. A HAAN alkoholos hidratáló kéztisztító kupakját levéve a rugalmas szilikon dugót eltávolítjuk és az utántöltőt a nagyobbik nyílásba helyezzük. Az utántöltőt fejjel lefele fordítva 6 másodpercig töltjük. Az utántöltő tasakot ne nyomjuk meg, ellenkező esetben túlfolyhat a folyadék és kárba vész. A feltöltés után a rugalmas szilikon dugót helyezzük vissza a helyére és a kupakot visszatéve már használhatjuk is a HAAN alkoholos hidratáló kéztisztítónkat.

Illat:

Minden egyes HAAN illat gondos orroknak köszönhetően lett kikísérletezve, hogy egyedi illatot hozzon az életünkbe.

A SUNSET FLEUR a tavaszi virágzó rétek hangulatát hozza el nekünk a barátokkal eltöltött piknikezésekre emlékeztetve.

A CITRUS NOON az igazi vibráló színekkel teli nyarat hozza el nekünk a citrus frisseségével.

A MORNING GLORY illat a természetben átélt napfelkeltét juttatja eszünkbe, amit zöld tea és grapefruit ispirált.

A DEW OF DAWN-t a kora reggeli séták és a harmatos fű ihlette.

A WOOD NIGHT illat fás jegyeket hordoz, mintha egy kellemes éjszakai sétát tennél egy lenyűgöző erdei sétányon.

Hatás:

Tisztít és védelmet nyújt a 65%-os alkoholnak hála, valamint a benne található Aloe Vera segítségével hidratál. Kezünkről az alkohol hamar elillan, nem hagy kellemetlen illatot és kezünk sem válik ragacsossá, mint a hasonló gél vagy folyadék állagú kézfertőtlenítőktől.

Bőrtípus:

Minden típusra ajánlott. Mivel Aloe Verát tartalmaz, a bőrt hidratáltan tartja és nem veszélyezteti a kiszáradás és repedezés veszélye, ami lehetőséget adna a vírusok és baktériumok fertőzésének.

Speciális tulajdonságok:

Dermatológiailag tesztelt, gerinces állatokon nem teszteltük! A legtöbb kozmetikai szerben megtalálható káros Parabén a HAAN alkoholos hidratáló kéztisztítóban nincsen benne! A HAAN teljes mértékben vegán!

Használat:

Lásd az újratöltés pontnál.