Szeretnél valakit megajándékozni, de nem tudod pontosan, hogy mire vágyik? Add neki a választás örömét egy theshortliststudio.com ajándékutalvány formájában.

Az utalvány e-mailben érkezik a beváltási útmutatóval együtt. Ajándékutalványunknak és a beváltásnak semmilyen további költsége nincs, azt a theshortliststudio.com oldalunkon elérhető összes termékre fel lehet használni.

Választhatsz 10.000 Ft-os, 15.000 Ft-os, 25.000 Ft-os, 50.000 Ft-os, vagy 100.000 Ft-os ajándékutalványok megvásárlása közül.

Az ajándékutalvány a vásárlás dátumától számított 3 hónapig érvényes és akár több különböző vásárlás során is felhasználható, nem kell egyszerre elkölteni.

A theshortliststudio.com ajándékutalvány felhasználható a kiválasztott termékek teljes vagy részleges ellenértékének kifizetésére. Amennyiben online vásárlásodat nem teljesen fedezi az ajándékutalvány a vásárlás befejezéséhez egy másik fizetési módot is használhatsz. Az aktuális egyenleget online a theshortliststudio.com oldalunkon tudod ellenőrizni.

Az érvényességi időszak lejártakor az ajándékutalvány nem használható vásárláshoz, nem aktiválható újra és a fel nem használt összeg nem téríthető vissza. 

A theshortliststudio.com ajándékutalvány készpénzre nem váltható.