Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti rendelés esetén!

Szállítási és visszaküldési információk


Szállítási és visszaküldési információk

Milyen szállítási megoldások közül tudok választani és mi a költségük?

Magyarországon a szállítási költség bruttó 30.000 Ft rendelés fölött ingyenes, az alatt bruttó 1500 Ft.Termékeinket Magyarországon a GLS futárszolgálata szállítja házhoz.

Szállítotok külföldre is?

Egyelőre nem. De dolgozunk rajta.

Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelt termékeket?

A rendeléseinket raktárkészletünkből teljesítjük, így a rendelésedet követő 2-3 munkanapon belül igyekszünk mindent kiszállítani Magyarország területén belül.

Visszaküldési információk
Meddig tudom kicserélni a nálatok vásárolt terméket vagy visszakérni az árát?

A megrendelés kézhezvétele után 14 nap áll rendelkezésedre, hogy ha valamilyen okból nem felel meg a termék számodra (pl. nem nyerte el a tetszésedet vagy nem megfelelő a mérete), akkor azt jelezd felénk és a terméket visszajuttasd hozzánk. Miután a sértetlen állapotban lévő termék visszaérkezett hozzánk, mi igény szerint kicseréljük és újat küldünk  helyette vagy visszatérítjük az árát. Termék cseréjekor a szállítási költség, és a csere termék szállításának költsége téged terhel, ezt a visszaküldéskor mellékeld a csomagba, és a cserélendő termék kézhezvételekor mi erről számlát állítunk ki neked.

Hogyan működik a visszaküldés?

Ha bármilyen okból vissza szeretnéd küldeni a megvásárolt termékedet, akkor kérjük, hogy a hello@shortliststudio.com email címen jelezd felénk a visszaküldésre az igényedet a termék átvételétől számított 14 napig. A termék viszaküldésének költségeit neked kell állnod. A szállítási költség téged terhel, ezt a cserélendő termék visszaküldésekor kell a csomagba tenned, és amikor kézhezvettük, kiállítunk róla neked egy számlát. A visszaszállítással kapcsolatos ügyintézést csak abban az esetben tudjuk vállalni amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Amennyiben más szolgáltatóval küldöd vissza a terméket nem tudunk garanciát vállalni a felmerülő ügyintézésre. Nem tudunk pénz visszafizetést illetve cserét vállalni olyan termék esetében amit a te utasításod alapján vagy kifejezett kérésedre állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a te személyedre szabtak. Kérjük, hogy az e-mailben az alábbi információkat add meg:

  • Neved
  • Rendelésed száma
  • Melyik terméket szeretnéd visszaküldeni
  • Telefonszámod
  • Email címed
  • Kérjük, amennyiben módodban áll, írd meg nekünk azt is, hogy miért szeretnéd visszaküldeni az adott terméket. Fontos számunkra a vásárlóink véleménye és igyekszünk minden visszajelzés alapján javítani a szolgáltatásainkat.
  • A bankszámlaszámodat is add meg, hogy át tudjuk neked utalni a visszaküldött termék árát.

Miután megkaptuk a visszaküldött csomagot, ellenőrizzük a termék állapotát és amennyiben az megfelelő, visszatérítjük az árát vagy cseréljük.

Visszaküldési adatok:
Shortlist Fashion Kft.
1126 Budapest, Böszörményi út 6. B épület, IV/8. 37-es csengő.
Telefon: +36203142058
Email: hello@shortliststudio.com

Minden visszaküldött terméknek meg kell felelnie az alábbi feltételeknek:

Terméket csak akkor tudsz visszaküldeni, ha az még nem volt hordva, nem sérült, vagy használt, minden címke sértetlenül rajta van és az eredeti csomagolásában van minden tartozékával együtt.

Minden terméket az eredeti csomagolásában/dobozában és védőzacskójában (ahol ezt a csomag tartalmazta) kell visszaküldened. Javasoljuk, hogy abban a dobozban juttasd vissza, amelyben mi kiküldtük, hogy a termék megfelelően védve legyen.

Kérjük, hogy nagyon óvatosan, lehetőleg szőnyegen próbáld fel a megrendelt cipődet, hogy ne sérüljön sem a talpa, sem a külseje, illetve a doboza is sértetlen maradjon.

Fehérnemű, fürdőruha, vagy harisnya esetén kizárólag akkor tudod visszaküldeni a megvásárolt terméket, ha a higiéniai védőfólia érintetlen és a termék csomagolása is sértetlen.

Kérjük, hogy a fehérneműt és a fürdőruhát kizárólag a saját fehérneműdre próbáld föl! Nem tudjuk elfogadni olyan termék visszaküldését, amely már hordva volt, vagy szennyezett.

Ékszer visszaküldését csak úgy tudjuk elfogadni, ha pontosan olyan állapotban érkezik vissza, ahogyan azt megkaptad a dobozával és - amennyiben volt a csomagolásban - a mellékelt dokumentummal együtt.

Kihez fordulhatok a problémámmal?

Amennyiben bármilyen kérdésed van, vagy problémád merül fel szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérlek jelezd nekünk a hello@shortliststudio.com e-mail címen. Ha bármilyen további kérdésed merülne fel, nyugodtan írj nekünk, vagy nézd meg a gyakran ismételt kérdéseink gyűjteményét is ide kattintva.