... de mi az a KLAE? 

Az összecsengés az angol clay, azaz agyag szóval nem véletlen: a KLAE (ejtsd: klé) készletek alapja egy csomag természetes, könnyen kezelhető, levegőn száradó agyag. Az ebből készült tárgyakat nem kell kiégetni, tehát nem baj, ha nem áll egy 1000 fokon izzó kemence a nappalid közepén. 

A készletekben mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet az alkotási folyamatban: biztosítjuk az agyagot, eszközöket, festéket, ecseteket és inspirációt, hogy nyugodtan elmerülhess az agyagozás világában.

Koszold be a kezed a KLAE készletekkel és tölts el pár önfeledt órát az agyaggal a színek, formák és szabad ötletek világában!

KLAE - gyúrd bele magad!

Az agyag megmunkálásának folyamata természetes stresszoldóként működik. A friss agyag érintése, illata stimulálja az érzékszerveket és gyurgálása, formálása, a kezeink használata pedig segít kizárni a külvilágot és ellazulni. Az öngondoskodás felszabadítóan egyszerű módja, a kreatív önkifejezés ősi eszköze.

Ráadásul a végén megszületik belőle egy tárgy, amibe belegyúrhattál mindent: az érzéseidet, az aktuális lelkiállapotodat, a játékosságodat, és igen, az óvatos, talán kicsit girbegurba kéznyomaidat is. És ettől lesz a tiéd, a sajátod, a két kezed munkájának az eredménye, ami újra és újra felidézi benned az alkotás élményét.

Ha - hozzánk hasonlóan - te is sok száz órát töltöttél már el a képernyő előtt preziket, leveleket vagy riportokat bindzsizve, érteni fogod, miért olyan jóleső érzés, amikor azonnal a kezedben tarthatod a munkád gyümölcsét. 

Mindezt úgy, hogy közben az otthonodból sem kell kimozdulni, ha nem akarsz. 

Ha vágysz arra, hogy kicsit újra gyereknek érezhesd magad és a saját kezeddel alkoss valami maradandót, nagyon fogod szeretni - akkor is, ha teljesen kezdő vagy és akkor is, ha régi jó barátságot ápolsz az agyaggal.