GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK - theshortliststudio.com

Milyen fizetési lehetőségeim vannak?

Oldalunkon lehetőséged van fizetni előreutalással (Shortlist Fashion kft. Bankszámlaszám: 11702012-21450211), készpénzben utánvéttel, bankkártyával a SimplePay biztonságos online fizetési megoldását választva. Elfogadott bankkártyák: Visa, Mastercard, Maestro.

Emellett lehetőséged van a PayPal rendszerén keresztül is kifizetni a megrendelésedet.


Válaszd a Neked legkényelmesebb megoldást, nem számítunk fel külön díjat az online bankkártyás fizetésnél.

Milyen pénznemben történik a fizetés?

Minden esetben forintban történik a fizetés a feltüntetett forint árak alapján. 

Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelt termékeket?

Rendeléseinket raktárkészletünkből teljesítjük, így a rendelésedet követő 5 munkanapon belül igyekszünk mindent kiszállítani Magyarország területén belül. 

Hogyan tudom kicserélni az oldalon vásárolt terméket vagy visszakérni az árát?

A megrendelés kézhezvétele után 14 nap áll rendelkezésedre a termékek visszaküldésére. Amennyiben a termék valamiért nem felel meg számodra és állapota sértetlen, akkor igény szerint kicseréljük vagy visszatérítjük az árát. Ilyen esetben a visszaküldést te szervezed, és csere esetén szállítási költséggel kell számolnod. Ezzel kapcsolatban pontos részleteket a szállítás és visszaküldés menüpontban találsz.

Ha nem megfelelő, akkor fehérneműt, vagy fürdőruhát is vissza tudok küldeni?

Igen, amennyiben nem megfelelő a méret, vagy a termék nem nyerte el a tetszésedet, fehérneműt és fürdőruhát is vissza tudsz nekünk küldeni, de csak az alábbi feltételek teljesülése estén:

  • ha a fehérnemű visszaérkezésekor a benne lévő higiéniás védőeszköz érintetlen, a csomagolás nincs megrongálva és a címkék sem kerültek eltávolításra.

Fehérneműt és fürdőruhát kizárólag a saját fehérneműdre szabad felpróbálnod! Nem tudjuk a terméket cserélni, sem vételárát visszatéríteni abban az esetben, ha látható, hogy már használva, vagy hordva volt.

Részletes visszaküldési szabályokért kérjük, hogy olvasd át a szállítási és visszaküldési feltételeket.

Hogyan kapom vissza a termék árát visszaküldés esetén?

Ha a termék a visszaküldési feltételeink szerint megfelelően megérkezett hozzánk, akkor a bankszámlaszámodra visszautaljuk neked a termék árát.

Milyen fizetési lehetőségeim vannak, ha külföldre rendelek?

Egyelőre Magyarországra szállítunk, de dolgozunk azon, hogy mindenhol elérhetőek legyünk a jövőben.

Szükségem van regisztrációra, hogy rendeljek?

Nem, nincs szükséged regisztrációra. Az e-mail címed, neved, telefonszámod és szállítási címed megadásával regisztráció nélkül is tudsz rendelést leadni. 

Hogyan kapok számlát a rendelésemről?

Minden rendelésről elektronikus számlát állítunk ki, amelyet e-mailben küldünk el számodra, így kérünk, hogy a csomagodban ne keress számlát. A számlát a rendeléskor megadott adatok alapján állítjuk ki és a megadott e-mail címedre küldjük el. 

Kihez fordulhatok a problémámmal?

Amennyiben bármilyen kérdésed van, vagy problémád merül fel szolgáltatásunkkal kapcsolatban, azt kérlek jelezd nekünk a hello@shortliststudio.com e-mail címen. További szállítási és visszaküldési információkért kérjük, hogy kattints IDE.