A sportcipő egy sokoldalú és sokszínű lábbeli, egyszerre lehet progresszív, de ugyanakkor klasszikus is. Nem véletlen, hogy születése óta kihagyhatatlan szereplője a sport, a kultúra és a divat világának. Szinte minden helyzetben viselheted, munkába kosztümhöz, elegáns alkalmakra, vagy amikor gördeszkázáshoz egy Vans Old Skool-t húzol fel, de az is működik, ha éppen a legújabb chunky sneakerrel akarod feldobni a  buliszettedet.

Sportcipőt szinte mindenki hord, viszont a megfelelő ápolási ismeretek hiánya gyakran problémát okoz. Tízből kilenc ember igenis odafigyelne erre, de sajnos nem tudja, mit is kellene csinálni.

A Shoe Shame-nél szeretnénk ezen változtatni, így segítséget nyújtunk abban, hogy a sneakered ápolása is bekerüljön a mindennapi teendőid közé, ami ugyanúgy napi rutinod részévé válhat, mint a fogmosás. Úgy gondoljuk, hogy ha kezdettől fogva foglalkozol a cipőddel, akkor azzal jót teszel a lábbelidnek, a pénztárcádnak, és még a környezetnek is.

SHOE SHAME

Semmi (de tényleg, semmi) sem szomorít minket el jobban a piszkos, szagos sportcipőknél. A megszállottságunk bőven túlmegy a dizájnon és a külalakon. A cipőápolás, és a cipők minden aspektusának szakértői vagyunk, legyen szó felépítésről, funkcionalitásról, bőrtípusokról, szintetikus anyagokról, vagy technikai adatokról. Ez a Shoe Shame.

A SHOE SHAME 10 MÁSODPERCBEN

Fluorkarbon-mentes

Biológiailag könnyen lebomló

Vízbázisú összetevők

Maximális átláthatóságot nyújtunk a termékeink alapanyagaival kapcsolatban

Újrahasznosítható csomagolás és hulladékmentes gyártás

Csak olyan vegyi anyagokat használunk, amelyek az emberekre és a környezetre nézve egyaránt biztonságosak

Cruelty free – nem tesztelünk állatokon

Részletek:

A Shoe Shame-et saját gyártási osztályunk vegyészek közreműködésével fejlesztette ki, így a valamennyi összetevőt érintő gondos tesztelés garantálja, hogy a termékeink által nyújtott tisztítás, ápolás és védelem sem a természetnek, sem a vásárlóknak ne árthasson.

A Shoe Shame és anyavállalatunk, a Paul Brunngård AB, tagja a RISE kutatóintézetek által működtetett svéd állami vegyipari csoportnak (Swedish Chemicals Group). Ez a tagság nagyban hozzájárul ahhoz, hogy termékfejlesztésünk biztosan fenntartható maradhasson.

Az összes termékünket és azok minden egyes összetevőjét bevizsgálta, tesztelte, regisztrálta, majd jóváhagyta a Svéd Vegyianyag-ügynökség, valamint az ECHA is (Európai Vegyianyag-ügynökség).

Termékeink 98-100%-ban biológiai úton könnyedén lebomlanak. (Forrás: ECHA regisztrációs dosszié)

Biológiai úton könnyedén lebomló anyag: azok az anyagok, amelyek 28 napon belül 60-100%-ban képesek természetes módon természetes állapotukra lebomlani (amennyiben napfénynek, víznek és mikrobiális aktivitásnak vannak kitéve). Ezt laboratóriumi környezetben tesztelik.