A MAIUM sztori

A márkát két amszterdami barát alapította, akiknek az esős városban biciklizve elegük lett a hagyományos, unalmas esőkabátokból, amelyekből hiányzik a stílus és a funkció. Az évekig tartó esőben ingázás inspirálta a srácokat, aminek eredményeként megtervezték a kiszámíthatatlan időjárási viszonyokhoz és a mozgalmas életmódhoz megfelelő esőkabátokat. A MAIUM igazi holland termék: az évente legalább 130 esős nap országa, amelynek több mint egyharmada a tengerszint alatt van, így igazán elmondhatják magukról, hogy innovatív módon tudnak szárazon tartani minket! Esőkabátjaikat is úgy tervezték, hogy a tervezés, a kényelem és az extra anyagok révén megvédjenek minket az elemektől.

Maium, egy igazi holland kifejezés

A hollandoknak több száz szava van az esőre, ezek közül az egyik a MAIUM, ami egyszerre jelentheti az esőt, vizet és a kis csatornákat is. Na igen, ezekből bizony előfordul pár Amszterdamban!

Esőkabát és biciklis poncsó egyszerre

A Maium ötvözi a "techwear" trendet és a divatot az innovatív dizájnnal. A márka hitvallása a tartósság és a fenntartható életmód. Nyisd ki könnyedén az egyedi cipzárakat mindkét oldalon, és hipp-hopp alakítsd át esőkabátodat egy biciklis poncsóvá! 

Anyagok

 

A MAIUM elkötelezett a tartós és fenntartható gyártási technikák, szövetek és alapanyagok iránt. A divatipar a világ egyik leginkább környezetre káros iparága, ezért elengedhetetlen, hogy a MAIUM-hoz hasonló, előremutató márkák ötvözzék a divatot és a formatervezést fenntartható, funkcionális és időtlen megoldásokkal.

Az esőkabátokat értelemszerűen úgy tervezték, hogy megvédjenek minket az elemektől, ugyanakkor fenntartható tervezési gyakorlatok mentén helyreállítsák a természethez fűződő kapcsolatunkat.

Az OEKO-TEX (R) Standard 100 elvek mentén gyártott esőkabátjaik újrahasznosított műanyagból készülnek. Műanyag csomagolásukat biológiailag lebomlóak, kartondobozaik, de még a bélés és a szalagozás is újrahasznosított és újra felhasználható anyagból készül.

Egyik termékük sem tartalmaz állati eredetű alapanyagokat.